The Void #005 – Ø [Phase] ++

Vi mente at The Void var et av fjorårets beste klubbkonsepter, med følgende begrunnelse, og de har holdt koken inn i 2013 med en herlig fest for drøye to måneder siden. Nå er det klart for utgave nr. 5, med London-baserte Ø [Phase] som hovedattraksjon. Phase fikk for alvor sitt gjennombrudd i fjor med singelen Binary Opposition, som du kunne høre i samtlige av kontinentets dunkleste kjellere. Hør den under ↓I tillegg spiller DJ Omar, en av Oslos mest erfarne techno-DJ'er, og Control Voltage Khomeini, technoprosjektet til Ådne Meisfjord fra 120 Days og Kristian Rangnes fra Monomen. Sistnevnte spiller live. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X