Søndag Summarum: Uke 14 oppsummert

Borten Moe watter opp kølla, Rossay er på date-raper'n og Marit Larsen har LURT OSS ALLE! Her er ukas DESIDERT viktigste saker:Ukas nachspiel: Lanseringsplanene til Elisabeth Skarsbø Moens biografi om olje- og energiminister Ola Borten Moe tok plutselig en klikkjournalistikkvennlig vendingda'n LEMPA UT SALAMIEN, men kjendis.tk-saken sier ingenting om det vi EGENTLIG lurer på: Har Borten Moe større pikk enn Vidar Kvalshaug?Ukas ukas SoMe-tips, ukas statsrådsemikolonOG ukas politikerhumor:Ukas svenske:Pondus er rasistisk, Egner høyereekstrem og veden vår er rasistisk. Alt i følge svensker. Nå:Expressen skriver at fascismens fødselsdag er da Fridjof Nansen lærte kronprins Olav å gå på ski.Vi Heinrich Himmler […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X