Smil og Gift møter Frode Saugestad

Terrortanker, ekstremsex og forkvakletkjærlighet. Nå er selvrealiseringsavhengige Frode Saugestad også blitt verdensmesteri personlig smerte. [1]Vil du helst av vi skal kalledeg Frodegutten eller Sudebasken? – Frodegutten kanskje. [6]Eventyrer, “forbilde” og motivational speaker pådagtid, heroinkokain-cocktails, selvmordstanker og hardcore S/M-klubber påkveldstid. Hva har du lært av et så motsetningsfylt liv, Frodegutten? – Det er i ytterpunktene de viktige erfaringene ligger. Motpolene erdet som gir enhver situasjon de kanskje dyrekjøpte, men viktige erfaringene iet liv. [1]Nå er du plutselig verdensmesteri personlig smerte også. Klarer du ikke å la være å prestere? – Hva tenker du på, at min smerte er størst av alles? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X