Se opp for Emilie Nicolas!

Hun er straks ferdig med studiene på Jazzkonservatoriet i Trondheim, og nå jobber hun i det stille i studio med større planer.De som var tilstede under Oslo- og Trondheimsprisen vår i februar har nok skrevet ned navnet hennes allerede. Bærumsjenta er en artist vel verdt å følge med på: etter å ha blitt løftet frem som en av de store revy- og teatertalentene ved Bærums beste musikklinje på videregående nivå, flyttet Emilie til Trondheim for å studere musikk på Jazzkonservatoriet. Hennes låter dukker opp her og der på www. Hun er også Pstereo-aktuell. Med en gjenkjennelig og vakker klang i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X