Revolver åpner bakgården i kveld!

Allerede fra kl. 16:00 i dag kan du besøke Revolver og deres åpning av bakgården. Det blir bra stemning under åpen himmel helt frem til midnatt. For da overtar Indieseksuell ved Bendik Giske nede i kjelleren. Pluss: pils og pølser! Vi har snakket med Sarah Jägenstedt, "avdelingsleder, kjeller"på Revolver.Hva er det beste med bakgården deres?– At det er så fint å kunne starte festen ute før man går ned i kjelleren. Og at man kan drikke ute helt frem til midnatt.Hva kan vi glede oss til fremover hos dere?– Det blir en del konserter til sommeren! Og en forlengelse av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X