Jacks Kantine: Lowtec

b
a

Vår / sommer er rett rundt hjørnet (det lukter hundebæsj og råttent gress overalt!), og Oslos kanskje beste sommersted, Dattera til Hagen, markerer dette med å kjøre i gang med et helt nytt klubbkonsept på lørdag. Jacks Kantine skal stå for kvalitetssikret house og techno, kuratert med stødig hånd av JSN fra øyanattmogulene i Lot Lot. Sjekk ut promomixen under for en smakebit!

Første gjest er danske Lowtec, som lager smart, men tilgjengelig, house-musikk. Han har hele tiden beveget seg i underskogen til dagens klubbmusikk og henter inspirasjon fra flere miljøer. Til daglig driver han plateselskapet Workshop og gir ut musikk på labels som Smallville og Playhouse.

Vil du ha gratis inngang? Vi feirer våren og deler ut en shitload med gjestelisteplasser. Alt du trenger å gjøre er å sendte navnet ditt til [email protected] Merk e-posten Jacks Kantine.

Se event for mer info