Jacks Kantine: Lowtec

Vår / sommer er rett rundt hjørnet (det lukter hundebæsj og råttent gress overalt!), og Oslos kanskje beste sommersted, Dattera til Hagen, markerer dette med å kjøre i gang med et helt nytt klubbkonsept på lørdag. Jacks Kantine skal stå for kvalitetssikret house og techno, kuratert med stødig hånd av JSN fra øyanattmogulene i Lot Lot. Sjekk ut promomixen under for en smakebit!Første gjest er danske Lowtec, som lager smart, men tilgjengelig, house-musikk. Han har hele tiden beveget seg i underskogen til dagens klubbmusikk og henter inspirasjon fra flere miljøer. Til daglig driver han plateselskapet Workshop og gir ut musikk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X