Hove feirer programslipp x 5!

Akkurat det man trenger i begynnelsen av våren: flere gode grunner til å arrangere superfest! Hove 2013-programslippet i Oslo fusjoneres med vår lansering av Nittitalls-nummeret (mai-nummeret) med eget festivalbilag.

Hovefestivalen markerer at 2013-programmet er klart og at en ny, psykoaktiv festivalplakat har landet. Og for en lineup:Kings of Leon (US), Frank Ocean (US), Calvin Harris (UK), Phoenix (FR), Volbeat (DK), The Script (IRL), A$AP ROCKY (US), Cee-Lo (US), Crystal Castles (CAN), Miguel (US), Macklemore & Ryan Lewis (US), 2Chainz (US), Bullet for My Valentine (UK), Jake Bugg (UK), Joey Bada$$ (US), Flatbush Zombies (US) og Modestep (UK) er bare noen av de navnene som skal sørge for at Hove 2013 går inn i historien som et nytt høydepunkt for festivalen på Tromøya.

Natt&Dag slipper mainummeret, inkludert et feiende flott Hovefestivalenspesial-bilag. På festen spiller Daniel Avery og Hove DJs i kjelleren mens Kids Love Bass (Retro) også sammen med Hove DJs i bakgården. Ser ut til å bli bra lyd, på Jaeger torsdag andre mai, ja.

… men nok hovedstadspreik, for det stopper faktisk ikke der! (Det starter for så vidt heller ikke der.) Hove skal feire programmet hele fem ganger, og tre av dem med oss! (Oslo, Bergen og Trondheim) Klikk på byen nærmest deg og meld deg på facebook-eventet. Liveacts, DJs og Hove-stemning (god stemning). XXXY (UK) er booka til Bergens-slippfesten (!)

Slik vi liker å si det: forbered deg på F E S T I V A L med F E S T!

Fredag 26. april, kl. 19.00ARENDAL @ Cafe Lindvedske m/ HOVE DJs

Tirsdag 30. april [natt til første mai], klokken 22.00
BERGEN @ Østre m/ XXXY (UK), DRIPPIN (Mint Green Lean), SANHUEZA og ASEL

Torsdag 2. mai, klokken 21.00
OSLO @ Jaeger m/ DANIEL AVERY (UK), KIDS LOVE BASS (RETRO) og HOVE DJs

Fredag 3. mai, klokken 21.00
TRONDHEIM @ Brukbar/Supa: RANGLEKLODS (DK) (Live), BALL’EM UP, THE UNDERGROUND FIX og DJ VALEUR

Lørdag 4. mai, klokken 21.00
SANDVIKA @ Musikkflekken: CLMD + support

X