Hove feirer programslipp x 5!

Akkurat det man trenger i begynnelsen av våren: flere gode grunner til å arrangere superfest! Hove 2013-programslippet i Oslo fusjoneres med vår lansering av Nittitalls-nummeret (mai-nummeret) med eget festivalbilag.Hovefestivalen markerer at 2013-programmet er klart og at en ny, psykoaktiv festivalplakat har landet. Og for en lineup:Kings of Leon (US), Frank Ocean (US), Calvin Harris (UK), Phoenix (FR), Volbeat (DK), The Script (IRL), A$AP ROCKY (US), Cee-Lo (US), Crystal Castles (CAN), Miguel (US), Macklemore & Ryan Lewis (US), 2Chainz (US), Bullet for My Valentine (UK), Jake Bugg (UK), Joey Bada$$ (US), Flatbush Zombies (US) og Modestep (UK) er bare noen av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.