God helg! Uke 15

Helg! Fest! Vi har samlet helgens beste fester for deg:FREDAG/2013S 100. DAGVorsfor ikke begynne med med dette vorslaget# det blir nok ikke helt klubb, men en utstillingsåpning med kunstnere som Ida Ekblad er vel fest nok alene? Fra kl. 19:00 blir åpner utstillingen “ALT DU KAN BÆRE” (med Ida Ekblad, Institutt for Degenerert Kunst, Eli Marie Johnsen, Anders Nordby, Klara Semb, Eirik Sæther, Unn Sønju og Arild Tveito) på VI, VII på Grønlandsleiret. Utstillingen kommer til å stå til 26. mai, men på åpningen i kveld blir det konsert med Nils Bech og Thomas Takes No Shit (med Jørn Tore […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X