En voksen manns Bieber-erkjennelser

Jeg er ingenBelieber, men …“VI GÅR IKKE av veien for en rap/pop-colabo i ny og ne, men da helst noe vi kan ståinne for, selv når vi gynger rundt på dansegulvet i rom&cola-fylla på et avhovedstadens utesteder. Det nye samarbeidet mellom Kingsize-favoritten Ludacrisog den 15 år gamle snørrungen Justin Bieber er derimot ikke en av disse, og deter nesten umulig å tilgi Luda etter en blemme som dette.”Det er på tide å gå19-åringens talent nærmere i sømmene.Ordene tilhørerundertegnede i en nettsak for Kingsize.no tilbake i januar 2010, da min gamlehelt, Ludacris tok et gigantsteg inn i popverdenen med sitt gjestevers […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X