DJ-battles og Solomun (DE) på Jaeger i kveld!

I samarbeid med Burn Studios Residency inviterer vi til ei onsdagskule med Solomun (DIYNAMIC Rec. [DE] som er kåret av MixMag, RA og HAUGEVIS av andre vesentlige aktører som “DJ of the Year” og lignende titler), Finnebassen og Untzdag residents.Før det går helt over i klubb kan du høre de fem lokale finalistene i Burn Studios Residency MIX-OFF som spiller for dommerpanelet med bl.a. Finnebassen og Prins Thomas. (Hør de norske deltakerne her!) Disse finalistene er funnet frem etter konkurransen som ble holdt i mars.Som et slags klubbmusikkens svar på The Apprentice, skal Burn Studios Residency lete frem og bygge […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.