DJ-battles og Solomun (DE) på Jaeger i kveld!

I samarbeid med Burn Studios Residency inviterer vi til ei onsdagskule med Solomun (DIYNAMIC Rec. [DE] som er kåret av MixMag, RA og HAUGEVIS av andre vesentlige aktører som “DJ of the Year” og lignende titler), Finnebassen og Untzdag residents.

Før det går helt over i klubb kan du høre de fem lokale finalistene i Burn Studios Residency MIX-OFF som spiller for dommerpanelet med bl.a. Finnebassen og Prins Thomas. (Hør de norske deltakerne her!) Disse finalistene er funnet frem etter konkurransen som ble holdt i mars.

Som et slags klubbmusikkens svar på The Apprentice, skal Burn Studios Residency lete frem og bygge opp nye DJ-talenter. På Ibiza! Etter noen uker på bootcamp med blod, svette, tårer, silikonpupper og skum (inkludert workshops med folk som Fatboy Slim og Joe Goddard fra Hot Chip, skal tre vinnere stå igjen. De heldige utvalgte skal få hvert sitt residency for hele sommeren på noen av de hotteste Ibiza-klubbene.

Vi regner med at denne informasjonen er viktig: GRATIS INNGANG FØR 23:00!

Ellers: JAEGER / CC 150,- / ID: 20 / FacebookeventHER.

X