4748 øyeblikk fra et liv

Lenge før fotodagboka var en allemannsaktivitet, bestemte Jeff Harris fra Toronto seg for å la seg avbilde hver dag, i 365 dager. I utgangspunktet skulle portrettene totalt skildre et år av hans liv, dag for dag, fra 1999 og frem til millenniumskiftet. Planene forandret seg, og prosjektet vokste, mens bildene etterhvert ble en viktig del av Harris’ hverdag.Nesten 5000 bilder senere gir bildedagboken et fascinerende innblikk i Harris’ ups and downs i løpet av mer enn 13 år. Bildeserien viser alt fra harmoniske naturøyeblikk, bilder av – og med kjendiser, til livets aller mørkeste stunder.Nathalie Matutschovsky fra TIME Magazine Lightbox […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X