Vredeglede: Lansering av nytt nummer i kveld!

I kveld har vi lanseringsfest for vår VREDE-utgave på Mona Lisa-huset! Og i samarbeid med Sony Music viser vi for første gang: Dave Grohls Sound City!I VREDE-nummeret kan du blant annet lese:· Stort intervju med Jørgen Munkeby - coverboy, en av landets mest egenrådige og ambisiøse musikere, og frontmann i jazzmetal-bandet Shining, som du sist så opptre på Osloprisen.· NATT&DAGs guide til Jordens Vrede. Historien om sexy sykloner og James Bond-skurker som vil ødelegge jorden for oss alle!· Meh-gubben har nok en gang stilt landets snakke- og mene-klasse til veggs, denne gang: hva skal vi med disse kortesjene av mennesker […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.