Vredeglede: Lansering av nytt nummer i kveld!

I kveld har vi lanseringsfest for vår VREDE-utgave på Mona Lisa-huset! Og i samarbeid med Sony Music viser vi for første gang: Dave Grohls Sound City!I VREDE-nummeret kan du blant annet lese:· Stort intervju med Jørgen Munkeby - coverboy, en av landets mest egenrådige og ambisiøse musikere, og frontmann i jazzmetal-bandet Shining, som du sist så opptre på Osloprisen.· NATT&DAGs guide til Jordens Vrede. Historien om sexy sykloner og James Bond-skurker som vil ødelegge jorden for oss alle!· Meh-gubben har nok en gang stilt landets snakke- og mene-klasse til veggs, denne gang: hva skal vi med disse kortesjene av mennesker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X