Ukas kortfilm: Storm

Ingen hater homeopati som Tim Minchin.Tim og hans kone er i middag hoset vennepar i London når den monsteralternative kvinnen Storm iverksetter det rasjonalistenTim opplever som en parademarsj av provoserende svada om homeopati, auraer ogåndenes makt. Tim får skarpe blikk fra sin kone og gjør sitt beste for å holdeseg i skinnet, men til slutt renner begeret over, og han ser seg nødt til åerklære sin kjærlighet til vitenskapen i en skeptikertirade kapabel til å genereregenerell og kjønnsnøytral boner alert i ethvert auditorium på NTNU.Den australske musikomikeren TimMinchin, mannen bak klassiske ballader som Ifyou open your mind too much your […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.