Ukas kortfilm: Storm

Ingen hater homeopati som Tim Minchin.Tim og hans kone er i middag hoset vennepar i London når den monsteralternative kvinnen Storm iverksetter det rasjonalistenTim opplever som en parademarsj av provoserende svada om homeopati, auraer ogåndenes makt. Tim får skarpe blikk fra sin kone og gjør sitt beste for å holdeseg i skinnet, men til slutt renner begeret over, og han ser seg nødt til åerklære sin kjærlighet til vitenskapen i en skeptikertirade kapabel til å genereregenerell og kjønnsnøytral boner alert i ethvert auditorium på NTNU.Den australske musikomikeren TimMinchin, mannen bak klassiske ballader som Ifyou open your mind too much your […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X