En prat med den nybakte Kolon-redaktøren

Forrige gang forfatter og musiker Jørn H. Sværen samarbeidet med Kolon Forlag resulterte det i den kritikerroste samlingen Dronning av England, et must for en hver bokhylle med respekt for seg selv. Denne gangen har Sværen inntatt redaktørrollen i det som har blitt en ny, årlig antologi for skjønnlitteratur, og forventingene til boka er høye. Vi slo av en prat med den nybakte Kolon-redaktøren for å lodde stemningen før onsdagens lansering.Dette er andre gangen du samarbeider med Kolon, hvorfor har du valgt å gjøre dette? Du og Mazdak Shafieian viste jo med Teologi at dere er i stand til å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X