Vil du at Ultima skal vinne Årets Festivalopplevelse?

En av de syv nominerte til Årets Festivalopplevelse, er Diamanda Galás under Ultimafestivalen.Her er vår begrunnelse:Diamanda Galás haren stemme som spenner over ruvende tinder og bratte stup, lyn og torden, tsunamier og blikkstille vann – og hun ikke er fremmed for å anvende sånn cirka hele repertoaret på ett utpust. Konserten under Ultima i Kanonhallen (i samarbeid medNy Musikk ogMuseet for samtidskunst)var en like intens affære. Så intens, at de få som hadde forvillet seg inn, rømte lokalet ganske fort. resten av publikum var bedre forberedt: De visste hva de gikk til. “Men jeg ville ikke gått igjen”, kommenterte en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.