Vil du at SEKSUELL skal bli Årets Klubb?

En av de tre nominerte til Årets Klubb 2012, er SEKSUELL.

Her er vår begrunnelse:

Klubbkonseptet i Oslo med den drøyeste hud til klær ratioen, arrangeres én onsdag hver måned på Fisk & Vilt, som en heteroversjon av Indieseksuell på Revolver. Har du fulgt med på nattogdag.no det siste året, har du kanskje lagt merke til noen av de fantastiske bildeseriene vi har skutt på disse kveldene. Pupp, lår, cava, trond Giske og vulgær hardklining, gjerne alt på en gang# det har vært en gjenganger på Seksuell i 2012. Konseptet har i løpet av året virkelig etablert seg som en forfriskende motsats til den mer seriøse delen av Klubb-Oslo, og gud vet vi trenger begge deler i denne byen vår. På Seksuell er det kun fri flyt og skamløse hits som gjelder, og takhøyden for legning, klesdrakt og dansestil er tilsynelatende uendelig. Vi er overbevist om at det kommer til å komme en hel generasjon med barn som har blitt unnfanget på nach etter en Seksuell-onsdag.

Vi har sendt alle de nominerte et par kjappe på mail, dette er hva Kjetil Sandlund (som sammen med Øyvind Rones står bak Seksuell) svarte:

– Hva synes du er det beste med Oslo?

Det beste med Oslo er dens fluktuerende natur. For eksempel mellom å være liten og å være stor, mellom å være grufult stygg og himmelsk vakker. Jeg tror det gjør noe med menneskene som prøver å gjøre noe i denne byen å leve midt oppe i disse konstante tilstandsskiftene.Som igjen gjør at det skjer noen interressante, såkalte, “greier” her.

– Hva er det verste?

At det er så ytterst, fuckings, damn umulig å unngå ekser i den byen her. Det, og folka på Sørenga som klaga over bråk fra blant annet Sukkerbiten i sommer. De folka der symboliserer mye av det som er feil ved byen her. Folk som kommer med naboklager, første mot veggen når revolusjonen kommer.

– Du får en time taletid i Oslo bystyre: Hva snakker du om?

Belle & Sebastian. Fordi jeg synes det er på høy tid at noen bruker en time i Oslo bystyre på å snakke om dem. Neida, det hadde vel gått i hvor viktig det er med et uteliv for en by, og hvor viktig den seriøse delen av utelivsbransjen er for kulturen. Det finnes nok større ting å snakke om, men det er nå dette jeg kan.

– Hvordan håper du byen har forandret seg om 20 år?

Jeg håper vi har fått differenasierte åpningstider, slik at de ordentlige klubbene kan stenge senere enn 03.00. Jeg ser også for meg at det hver 17.mai går et eget bunadspoliti rundt på Solliplass og inndrar bunader fra folk som danser eller generelt oppfører seg som idioter i de. De inndratte bunadene blir sendt til og refordelt i Groruddalen.

Mest av alt håper jeg på at du ikke lenger treffer på meg når du går ut på byen.

– Hvem får denne prisen som du er nominert til neste år?

Godt spørsmål. Jeg synes The Drop gjør en del kule ting. Eventuelt at det kommer noe nytt og spennende. Vi trenger flere unge folk, og kanskje spesielt jenter, som starter klubbkvelder. Så heier jeg jo på Klubb Dagsnytt 18 da.

– Topp 5 høydepunkt fra 2012:

1. konsert

–Trippletten Cloud Nothings/Refused/Chromatics på Øya

2. bok

Leser svært sjeldent helt ferske bøker, men av de jeg leste i fjor vil jeg nevne “Dorian” av Will Self, en nydelig omskriving av “The Picture of Dorian Gray”.

3. låt

Hele Cloud Nothings plata, skal man i disse Spotify-tider ha en låt: Solange – «Losing You»

embed:http://www.youtube.com/watch?v=Hy9W_mrY_Vk

4. TV-øyeblikk

Jeg ser ikke på TV så jeg får bare lene meg på min “venn” og eminente autoriet på feltet Filip Ben Roshauw.

5. person

Delt førsteplass mellom Jens Lekman, Mira Berggrav Refsum og noen som faktisk har gjort noe bra for menneskeheten, altså noe viktig, det siste året (det slår meg at jeg ikke kjenner sånne).

Les om de andre nominerte til Årets Klubb her.

Husk å stemme frem dine favoritter til Osloprisen 2012 i skjemaet under:

X