Vil du at Kollektiv Tirsdag skal bli Årets Klubb?

En av de tre nominerte til Årets Klubb, er Kollektiv Tirsdag.Her er vår begrunnelse:Det er ikke mange klubbkonsepter i denne byen som kan skryte på seg å ha en smartphonevennlig nettside, et prov på den profesjonelle holdningen Kollektiv har til det å lage en god fest. Denne nominasjonen er en honnør til det arbeidet en gjeng flotte svensker har lagt ned for utelivet i byen vår de siste årene. Hver tirsdag hele sommeren har de siden 2009 fylt opp Fugazi (RIP!) med house, techno, videokunst, dekorasjoner og ikke minst en haug av mennesker, for det er alltid trangt om plassen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X