Vil du at 5080 skal bli Årets TV?

En av de fem nominerte til Årets TV, er 5080Her er vår begrunnelse:Fjernsyn om fjernsynom fjernsyn, signert fjernsynsmedarbeiderne Markus Gaupås Johansen og Sturle Vik Pedersen. til tross for noe lugging her og der, gikk 5080 (“Norges the Onion”) sin overgang fra kultfenomen på nett til tV forbausende greit. Sesongens gjennomgripende narrativ om det turbulente kjærlighetsforholdet mellom nyhetsankeret og kanalens debattdronning (de to er samboere i virkeligheten, tsk tsk), kunne med fordel vært mer gjennomarbeidet, men smart og velkuratert mediesatire mer enn veide opp for noen feilskjær her og der. Aller best var kanskje introduksjonen av den vikarierende redaktøren i Ukeavisen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.