Ukas high five: Einar Tørnquist

Velkommen til Ukas High Five! Her trekker vi fram folk vi mener fortjener en high five, og spør dem om det du ikke visste du lurte på. Førstemann ut erEinar Tørnquist.Hvem? Trommeslager, vernepleier og programlederHvorfor? Lager trivelig nett-tv. Det er dessuten altfor sjelden en snål komiker/programleder med bart, retrostil og populær twitter-konto blir kjendis av å intervjue kjendiser på VGTV.Ok, rett på sak: Hvis Leslie Nielsen ringer for å konfrontere deg med at dere har stjålet den freeze frame-greia på rulleteksten fra åttitallsserien Police Squad, og han deretter spør deg hva du følte da du fikk vite at første sesong […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X