Sniklytt: Pantha Du Prince & The Bell Laboratory

Pantha du Prince (hvis egentlige navn er Hendrik Weber) er en av 00-tallets desidert viktigste og dyktigste tyske technoprodusenter. Ja, man kan godt si at han er selveste pioneren av eterisk, sublim og drømmende dansemusikk. Nå har han samarbeidet med den norske samtidskomponisten Lars Petter Hagen fra Ultima ogPanta Rhei (flinke Mattis With og Håkon Vinnogg),noe som har resultert i et nytt album: 'Elements Of Light'. Ideen kom til Pantha da han gjestet Oslo i 2010, og prosjektet fikk navnetThe Bell Laboratory.Du kan høre hele albumet'Elements Of Light'HERog lese intervjuet vårt med Pantha du Prince fra 2011 her.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.