Musikalsk Recap #2 fra Trondheim Calling

INE HOEMDet er noe trygt med det å høre på Ine Hoem - hun feiler aldri. Likevel lå det en liten skepsis blant undertegnedes forventninger til denne konserten som skulle vise Hoem i ny musikalsk bekledning. Den ferske singelutigvelsen har fått fine omtaler, ikke at jeg er er sjokkert, men den viser absolutt ikke Hoem på sitt beste. Fin radiohit? Absolutt. Viser dette hele spekteret av stemmen hennes? Langt i fra. Før konserten langet samme dame ut mot “tåreindustrien” bestående av blant annet “Idol” og “Hver Gang Vi Møtes”, som viser at hun har en viktig stemme utenom selve scenen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X