Hver gang vi mutes

Hver gang vi møtesvar en stor seersuksess som ga det norske TV-publikummet det de så lenge hadde måttet leve foruten – norske plateartister, utilrådelige coverversjoner og forsert mellommenneskelig samvær i skjønn forening.Det er et kjent faktum at det ikke lenger er penger å tjene på å selge musikktil forbrukere. I industrialiserte land er CD-er snart en like uønsket vare somtjukke fjernsynsapparater, og dersom folk ikke er beredt til å frarøvemusikerne deres rettmessige inntekter ved å laste ned musikken deres ulovlig,kan man oppnå mer eller mindre samme resultat ved å samvittighetsfullt gipengene sine til Spotify. Visse artister makter takket være barmhjertigeproduksjonsselskaper […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.