Her ligger Oslos beste barer

NO. 19Møllergata 23Godt håndverk er noe som verdsettes innenfor alle fagdisipliner, og bartender Jesper Høst i No. 19 i Møllergata 23 (eh) er en mester innenfor cocktailfaget. No. 19 åpnet i mai, men som så mange andre utesteder fant stedet først formen etter noen måneder. Den lille baren har vært med på å gi vanligvis så rølpete Møllergata et litt mer sofistikert tilsnitt, og er ditt oppdrag på byen å nyte en god samtale over noen enda bedre drinker, finner du ikke et bedre sted i Oslo. Prisene på drinker ligger over mye annet i denne byen, men forsvares av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X