Her er Oslos beste caféer

LIEBLING Øvrefoss 4Hyggelige mennesker kan make or break en god caféopplevelse. Aller øverst på Løkka har noen samlet de hyggeligste menneskene som er å oppdrive i Norge og EU, gitt dem internett, en espressomaskin, litt for mye sukker og et lokale hvor de kan utfolde seg fritt. resultatet er Liebling, cafeen med Norges koseligste facebookkonto og med masse obskurt nips du kan kjøpe med deg fra hyllene (vi anbefaler strikkballen). Sånn rent cafémessig er det heller ikke mye å utsette. God kaffe, god mat, særlig den fantastiske Harry Klein-menyen: 1 kopp svart kaffe, 1 paracet, 1 glass vann og 4 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X