Dödpop vol III teaser

Dødpop holder Schengen-funken ekte og slipper sin tredje samler, sjekk teaseren her!embed:http://www.youtube.com/watch?v=QGR3xOWA0GIDødpop Vol. III slippes den 23. februar og gjestes av artister som Baron Zen & Tekblazer, Melkeveien, Beatbully, Oddateee, MRC Riddims, Sprutbass, D.L.E.MM.A., Marcus Price, Zackey Funk Force, Randy Barracuda, Chmmr, Daniel Savio og Sandra Kolstad.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X