Disse er best på scenen i Oslo

KILLLJægerKilll kastet dessverre inn håndkleet tidligere i år med en brakavslutning av en konsert på Jæger som en del av programmet til årets Ultimafestival i samarbeid medMuseet for samtidskunst. En liveopplevelse med Killl er som å bli sonisk voldtatt og i tillegg bli halshugd av deres intenst psykedeliske lysshow basert på fargene rødt, grønt og blått. Høres ikke akkurat som en hyggelig affære dette, men det er nå engang slik, som med analsex, at det skal gjøre litt vondt og litt godt på samme tid. Fortvil dog ikke over bandets saga blotthet, for samtlige konserter bandet gjorde i innland- og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X