Dette gleder vi oss mest til på Trondheim Calling

Redaksjonen har plukket ut sine forhåndsfavoritter til vinterens viktigste festival — Trondheim Calling.HEYERDAHLHeyerdahl kan godt sies å være en av de viktigste bandene NATT&DAG hadde tro på i 2012, og i sommer fikk vi óg oppleve de på Diskoteket under Klubb Pstereo. Heyerdahl er 2013s svar på A-Ha, bare med en litt mer tidsriktig vokal. Kanskje kan man skimte en anelse New Order også. Yndig indie / nu wave som letter på tunge sinn i januar. Heyerdahl spiller på Byscenen fredag 00:00 KARI HARNESHAUGTrondheimsscenens egen PJ Harvey, og det er neimen ingen underdrivelse. Harneshaug er sanger, låtskriver og tekstforfatter, ergo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X