Dette gleder vi oss mest til på Trondheim Calling

Redaksjonen har plukket ut sine forhåndsfavoritter til vinterens viktigste festival — Trondheim Calling.HEYERDAHLHeyerdahl kan godt sies å være en av de viktigste bandene NATT&DAG hadde tro på i 2012, og i sommer fikk vi óg oppleve de på Diskoteket under Klubb Pstereo. Heyerdahl er 2013s svar på A-Ha, bare med en litt mer tidsriktig vokal. Kanskje kan man skimte en anelse New Order også. Yndig indie / nu wave som letter på tunge sinn i januar. Heyerdahl spiller på Byscenen fredag 00:00 KARI HARNESHAUGTrondheimsscenens egen PJ Harvey, og det er neimen ingen underdrivelse. Harneshaug er sanger, låtskriver og tekstforfatter, ergo […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.