Dette er de aller beste i landet

NATT&DAG har samlet deviktigste, mest bemerkelsesverdige og dedikerte meningsbærerne og kulturaktørene i landet vårt fra året som har gått.De beste filmene, festivalopplevelsene, TV-programmene, bøkene og stemmene er utvalgt og begrunnet.Under finner dude nominerte til NATT&DAG-prisen 2012:Stem frem de du mener fortjener heder og ære!Årets FilmÅrets FestivalopplevelseÅrets TVÅrets LitteraturÅrets StemmeHusk å få med deg de nominerte til Årets Beste i byene våre:Osloprisen 2012Bergenprisen 2012Trondheimprisen 2012Stavangerprisen 2012

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X