Dette er Bergens beste utesteder

ØstreØstre Skostredet 3September: Vi er påbefaring. Festivalsjef for Ekkofestivalen, Asle B. Brodin leder an ned trappenei det som ennå er en byggeplass. Jo, medgir han, ideelt sett burde de liggetlitt bedre an nå. Byggeplassen skal bli til huset med det litt forvirrendenavnet “Østre”. Huset skal tjene som byens nye senter for elektronisk lyd ogkunst (“En uendelig oppgave som snart er ferdigstilt”, som Asle sier). Sammenmed Lydgalleriet venter han og resten av Ekkogjengen (og kanskjeBorealis-gjengen) på å flytte inn kontorsakene sine. Vegg-i-vegg ligger det somskal bli Litteraturhuset. Om det er noen trøst, så ligger de bak skjemaet deogså. Tvers over gaten, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X