Dette er årets kunstutstillinger i Bergen

Kategorien presenteres isamarbeid med Ytter, en kunstnergruppe som initierer og deltar i en rekke ulikekunstprosjekter.Ytter.no er et uavhengig, nettbasert kunstmagasin.Åse LøvgrenKunst- og kuratorduoen Rakett, kurator for LandmarkHvis du tror at ting skjerav seg selv, så tar du feil. Bak alle arrangementene du har danset, kost degeller tenkt omkring står det planlegging og en meta-tanke. Åse Løvgren er en avdem som gjør Bergen til et sted for opplevelse og ettertanke. Hun har somkurator for Landmark, kunstner og halvdel av kunst- og kuratorduoen Rakett,gjennom mange år gjort Bergen til et mer interessant sted å være. Kunsthallenog Landmark er i ombyggingsmodus for tiden, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.