Trondheim Calling avanserer

Trondheim Calling utvider med en dag. I dag slapp de også 20 nye artister til festivalen som gjør januar i Trondheim verdt å få med seg.Dette er tredje året Trondheim Calling Live 2013 arrangeres —de forestående år har begge hatt helt utsolgt publikumskapasitet, og musikkonferansen trekker årlig over 350 delegater.Allerede i november slapp festivalen sine 20 demoartister for året, alle med tilknytning til Midt-Norge,med navn somKari Harneshaug, Brita Lyon, Ósk ,Valverde og The Airborne Highfives.Nå slippes de øvrige 20 artister som er booket.Bladed (Trondheim/Oslo)Bloksberg (Nordmøre)Cold Mailman (Bodø/Oslo)Conor Patrick & the Shooting Tsar Orchestra (Trondheim)Departure(Trondheim)Dråpe (Oslo)Flashback Caruso(Tresfjord/Trondheim)Gode Ord Dør Sist (Trondheim)Hanne […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.