Rare butikker

Folk er rare. Og det bør butikker være også.NATT&DAG presenterer ideen om Bergens rareste. Bergens rareste er en hyllestspalte til byensutskudd# butikkene som unndrar seg konvensjonelle evolusjonære prosesser ogholder stand mot alle odds. Spalten skal være et anerkjennende nikk til alle dissesmåsjappene som hver dag kjemper heroisk mot bunnlinja, står imot franchisefiseringen og standhaftig utviderbyens repertoar. Takk, uten dere hadde vi hatt en fattigere by! Uten dere haddevi forspist oss på Deli de Luca-boller. Uten dere hadde vi glemt at Den uavhengige kjøpmannen fremdeles eren mulig posisjon og en farbar vei. Hva er vel livet, annet et pust i sivet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X