NATT&DAG-lansering på SUPA i kveld

Trondheim! NATT&DAG feirer sitt Tro, håp og bullshit-nummer og TEMPO har juleavslutning. Det vil si at Supa blir fyllt opp tidlig med deilige mennesker, deilige priser og deilig musikk. Skulle bare mangle — deilig er jorden og så videre. Klokken åtte åpner vi dørene inn til SUPA for dere. Trondheims høfligste DJ, Matt Huffley, driver labelet Dödpop - Norges fremste leverandør av seige, fønka elektroniske beats og syke synthlinjer, aka skweee (Populært kalt Schengen-funk). Som platerytter drar han fram det edleste fra vinylsamlinga si, med alt fra boogie funk og hip-hop til rariteter du skulle ønske du hadde hørt mer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X