Julekonsert med Ost&Kjex + Mungolian Jetset

Desember er hvert år en veldig døv (unnskyld døveforbundet) måned på konsertfronten, vi snakker Kurt Nilsen på samfunnshusturné og Penthouse Playboys vrikker julen inn (eww), men heldigvis har vi Ost&Kjex og Mungolian Jetset som i år som i fjor som året før i fjor skal avholde sin julefest på Parkteatret, med to hele kor på scenen og timesvis med skamløst bra musikk. Gjester denne gangen blir navn som Anne Lise Frøkedal fra Harrys Gym / I Was A King, Hanne Kolstø og Nils Bech.

Lørdag 15. desember, 22:00 på Parkteatret. Se event for mer informasjon. Vil du ha billett? Send en e-post med navnet ditt til konkurranse@nattogdag.no. Merk e-posten med “Julekonsert på Parkteatret” eller lignende.

Sjekk også ut et lite intervju vi gjorde med Ost&Kjex tidligere i år.

X