Ingen renessanse

Crawling Alone, 2010Det nærmer seg jul, og derfor er vi på NATT&DAG-kontoret veldig opptatt av dette her med tro. Hva får folk til å gjøre ting de fleste gir faen i. Hvorfor bruke livet på noe du verken blir rik eller kul av? Derfor synes vi det var helt naturlig å slå av en prat med Stian Heimlund Skjæveland - en førti-ish kunstner fra Jørpeland som insisterer på at figurativt oljemaleri er veien å gå.Hvorfor gidder du fortsatt holde på med figurativt oljemaleri? Er ikke det bare sånn Vebjørn Sandsk føling-i-fjæra greier?For meg handler det om å ivareta tradisjoner, en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X