I kveld: Bakklandet Dubcore med Pekka Stokke

Bakklandet Dubcore m/ Pekka Stokke i kveld på SUPA.Kenneth Bolmeog Stig Bakken tar bass, dub, hip-hop og hardcore på alvor med byens mestprominente videokunstner på visuals. Pekka Stokke er nok kjent for de flesteetter visuals for blant annet Motorpsycho – denne kvelden visualiserer han itakt med basstrommer med en litt høyere BPM. Husk deo, det blir svett.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X