Historien om OnePiece

Denne artikkelen var på trykk i NATT&DAGs november-utgave under tittelen “Et lite stykke Norge”. På bildet over: fotballspillerMario Balotelli i camo-OnePiece.DET VAR EN bitter attenåring som ringte hjem til mora si da han ikkekom inn på befalsskolen. Mens alle de andre snauklipte unggutta var ute ogpumpa opp adrenalinet, ble Thomas Adams satt til å jobbe på Velferden. Dørgendekjedelige timer ble brukt til å koke kaffe til presten, steke vafler tilgudstjenesten og pusse Playstation-spill. På et tidspunkt i den ellers såmonotone tilværelsen, kom Thomas over en beltespenne der det stod “Got beer?”.O’en i “got” var en øl-opptrekker der du kunne jekke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X