Henda i været!

Njål Paulsberg og Eirik Nordstrand stiftet Put Your Hands Up For Neo-Tokyo for å spille musikk sammen i 2009. Plutselig var de nominert til Årets Urørt. Den finalen tapte de, til fordel for The Pink Robots. Andre tapere: Kvelertak, Team Me, Blood Command, Proviant Audio. Så da kan du bare se.Den 16. desember feiret både Njål og Eirik bursdag (de er født samme dag) og ga ut en låt gratis. Den heter “The Rosy View Effect” og er en poplåt med et drøyt og psykedelisk diskoparti i midten og en rar vokalmelodi som fester seg til hjernen som toffee.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X