Heartattack: Echocord Showcase

Detvar på det glade nittitall at noen skarve tyskere bestemte seg for at technoenhadde blitt for rask og masete, så de snudde på det, og pushet heller grenserandre veien ved å stille spørsmålet: hvor seig og minimalistisk kan man gjøredansemusikk før det ikke lengre er dansemusikk? Det danske plateselskapetEchocord er direkte etterkommere av disse tyskerene, og gir ut musikk somligger et sted mellom klubbmusikk, svevende ambient og dub-kultur – påmusikkjournalistmunne kalt Dub Techno, men det ble et skjellsord rundt 2008 etsted, så vi velger heller å bare kalle det bra musikk. Fredag. 7 desember, 23.00 på The Villa. CC er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X