FAIL! Presseskriv 101

I likhet med alle andre redaksjoner, får i løpet av en uke hundrevis av presseskriv fra ulike folk med ulike ting på hjertet. Blant mange streite og informative mailer, er det noen som stikker seg veldig ut, og her på kontoret har det gått sport i å samle de beste fail-presseskrivene fra postkassa. Dette er våre topp 6(,1) presseskriv i 2012:1. Kreative PR-stunts…som ikke har noe som helst relevans til produktet som skal selges. Her har kongen av subtilitet dratt på med en liten “get your free BLOW JO”, til sitt verdensomspennende prosjekt der du kan få din personlige BLOW […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X