Video: Deadbeatz & Delario – Teddy’s Nightmare

“Rett i trynet” hip-hop med fortellerevne.Hardanger kan lage hip-hop# Andreas Wallevik aka Delario fyller et aldri så lite tomrom av seriøs norsk rap - “Teddy's Nightmare” er en reise fra ignoranse til innsikt og å tenke et stykke utenfor boksen, i følge han selv.Den originale beatskissen står Christer Haveland (CHB) for, mens Espen Andersen (Deadbeatz) har lagt siste hånd på verket.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X