Trapped In The Closet blir musikal

les også: Et åpent brev til Den Norske Opera & BallettGod nyhet, fans! The main man, R. Kelly, sin ELLEVILLE Trapped In The Closet-serieblir endelig en satt opp på Broadway, i følge gawker.com:R. Kells: “I got 85 chapters sitting in the studio, waiting for you guys,” Intervjuer: "Would you star in it?Are we gonna seeyousinging on Broadway?"R. Kells: "Some of the cities, I can't guarantee all of them, and that's what's being negotiated right now because it takes a lot of time to do these chapters—I'm the only one in the studio writing these chapters, but I'm already started adapting […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X