Standing on the Verge of Getting it On ft Opiuo

Din favoritt backpackers favoritt backpackerkonsept rider igjen.Henry Banks a.k.a Big Bank Hank og hans månedlige konsept Standing on the Verge of Getting it On lover oss get fineste av futuristisk festmusikk fra alle verdens hjørner. Konseptet er kompleks nok med funk i alle former til hip-hop, breaks, glitch, disco og drum'n'bass og bassmusikk.Denne gangen har han med seg australske Opiuo, som også har sitt spesialfelt innen bass. Opiuo har spilt sammen med flere bemerkelsesverdige innen elektronisk musikk som Bass Nectar, Freq Nasty, Bonobo, Vibesquad og flere, og vært inkludert i mikser fra flere respekterte DJ's som Ill Gates og Krafty […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X