SØNDAGSMAT: GUCCI MANE

Verdens beste rapper 'Gucci Mane' slappfor litt siden den etterlengtede mixtapen 'Trap God'.BURRRRRRRRRRR!!!!! SKRRRRRRRRR!!!!! WOOOOOAW!!!!!! Veldig gøy lytting, rett igjennom trap musikk. Rick Ross er med i endisse-sang til Young Jeezy (oæ, Young Jeezy vs. Gucci, tidi biff),Tpain slenger noe greier, Waka !flocka! Waka !flocka! Flame skrikerigjen og kisen med stjernen på hodet *fuglelyd* Birdman er med.Jælla fet mixtape, burr burr.(Han har hunden Odie i Pusur kledd i diamanter rundt nakken, verdens kuleste smykke) Det er ikke alle som kan gi seg selvgudestatus, men jeg tror de som vet er enig at LA FLARE er verdigtittelen som felleguden! Hvis du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X