Recloose på Jaeger

Settdeg på fanget til utelivsonkelen så skal han fortelle deg historien om hvordanRecloose ble oppdaget, for det er en god én (les det medmummidalenfortellerstemmen). Matthew Chicoine aka. Recloose jobbet på ensandwich-bar i Detroit samtidig som han forsøkte å slå igjennom somhouse-produsent. En dag svingte detroit-legenden Carl Craig forbi og skulle hasin faste kyllingsandwich. Recloose ønsket å gi ham en demotape han hadde sattsammen, men torde ikke å gi den ansikt til ansikt, i stedet bakte han den inn isandwichen til Craig, og utrykket “demo on rye” ble født. Craig ble imponert ogsignerte Recloose til sin Planet E-label. Resten er historie. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.