Fra fantastisk vakkert til «meh…»

Dette er et knippe av artistene vi har anmeldt i november. Til tross for at det ikke er noen gifttryner blant disse utvalgte, er det alt fra ganske halvdøvt til FANTASTISK vakkert. Sjekk ut anmeldelsene og musikkvideoene under:Først ut,Taken By TreesMeeh. For en gangs skyld skal vi si at det er så mye ironi og distanse i Taken By Trees’ nye plate at det kan være vanskelig å ta den alvorlig. Litt mer opptriktighet, takk.Hula FUCKINGS hula.Les anmeldelsen herBat For LashesAtBat For Lashesfår kastet Kate Bush-referansene etter seg er ikke vanskelig å forstå, men har vokalisten mer å fare med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X