Flamme Forlags katalog 2013

Uten tittel (November)Hvis Jeg Jobbet på Stressliker å få maildu ville ikke//du måtte//jeg angrer angrer angrer: P rosaFisk&Vilt 2009(synes det er ok at det regner)Der jeg jogger er det alltid glattvalenciafilter og eplemostkåt >>>> reddhubba bubba, tits og skitne nike-skoRadioaktivitet i 2. etg.Uhemmet teksturCHANDLER FRA FRIENDS(parentes)stor bokstavSMÅ BOKSTAVERSynes det er ok at det regner1 hvorfor ikke parkasSynes det er ok at det regner2 det regner ikkeSynes det er ok at det regner3 No titlegmail-chatUtsikt fra vindu på Bislett i b-Moll4 dikt om osteoporose17 dikt om innbilt sjelelighet5 dikt om plutselig elgjakt3 dikt om frihetSå lett det ikke er å eksistereGrav […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X