Flamme Forlags katalog 2013

Uten tittel (November)Hvis Jeg Jobbet på Stressliker å få maildu ville ikke//du måtte//jeg angrer angrer angrer: P rosaFisk&Vilt 2009(synes det er ok at det regner)Der jeg jogger er det alltid glattvalenciafilter og eplemostkåt >>>> reddhubba bubba, tits og skitne nike-skoRadioaktivitet i 2. etg.Uhemmet teksturCHANDLER FRA FRIENDS(parentes)stor bokstavSMÅ BOKSTAVERSynes det er ok at det regner1 hvorfor ikke parkasSynes det er ok at det regner2 det regner ikkeSynes det er ok at det regner3 No titlegmail-chatUtsikt fra vindu på Bislett i b-Moll4 dikt om osteoporose17 dikt om innbilt sjelelighet5 dikt om plutselig elgjakt3 dikt om frihetSå lett det ikke er å eksistereGrav […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.