De Utvalgte-maraton

Scenograf Boya Bøckman stakk i år av med Heddaprisen for Beste visuelldesign for sitt arbeid med De Utvalgtes Kunstenå bli tam. I juryens begrunnelse heter det at han mottar prisen “for å ha skapt et svimlende vakkerttredimensjonalt univers som utfyller og levendegjør en både enkel og gåtefulltekst, og med et rikt og mangfoldig billedspråk åpner for uendelige mange ulikeassosiasjoner.” Avisen Vårt land fulgte opp med å erklære at “estetisk settovergår gruppen det meste i norsk teater”. Heldigvis for oss som gikk glipp av Kunsten å bli tam i fjor høst har BlackBox teater nå valgt å sende en ønskereprise på forestillingen som spør: Da “Adam og Eva” ble forvist fra hagenforlot de også sin plass i naturen. Kan det være at vi alltid har lengtettilbake, og at lengselen gjenspeiler vår grunnleggende følelse av ensomhet? Menikke nok med det! I samme tidsrom presenterer også De Utvalgte en splitter nyforestilling! Og ikke nok med det heller: Lørdag 17. november invitererAvdeling for teatervitenskap til faglig samtale med De Utvalgte.

Black Box Teater
15. – 24. november

Vil du ha billetter til deg +1 til forestillingen onsdag 21. november? Send inn fullt navn til konkurranse@nattogdag.no for å være med i trekningen.

X