20 demoband klare for Trondheim Calling Live 2013

15.oktober var søknadsfristen for demoband for Trondheim Calling Live 2013. Over 160 artister hadde søkt innen fristen, og nå har juryen plukket ut sine 20 favoritter. De 20 første utvalgte er plukket på kriterier om regional tilknytning til Midtnorge, samtidig som unge og usignerte artister har blitt prioritert. Sammensetninger som ikke har spilt tidligere på festivalen har blitt prioritert. Trondheim Calling Live arrangeres for tredje gang 24-26 januar 2013 på Byscenen, Brukbar og Supa i Trondheim. Nytt av året er at musikkonferansen og showcasefestivalen utvider til 3 dager, med åpning på Dokkhuset og Blæst allerede torsdag. Festivalen har totalt en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.