Voivod + Virus

Fredag12. oktober. 21.00. BetongGjesteinnleggav vår heavyspesialist Andreas Tylden, som mener tyngre musikk har vært forsømtden siste tiden: Det måtte ta det kanadiske underdog-bandet Voivod godt over totiår, et par to-tre stilskifter og et dødt medlem før de nå kan skryte på segden ubestridte tittelen “et av vår tids mest innflytelsesrike metal-band”.Prog, thrash metal, crossover hardcore/punk og alt i mellom, altså. Virus er etav landets aller mest spennende band – både på plate og i sceneformat – med enslagkraftig merittliste utenom det vanlige. Selve musikken er like vanskelig åplassere som kveldens hovedattraksjon og er dermed grunn alene til å ta turen.Oppmøteplikt!CC:275,-ID:18 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X